Vraag stellen

Een (niet urgente) vraag stellen doe je in het portaal, hiervoor dien je in te loggen. Je kunt een vraag stellen over een eerder consult of onderzoek, een chronische aandoening of leefstijladvies. Deze dienst is NIET voor bedoeld voor urgente vragen, afspraken met de huisarts of het aanvragen van (herhaal)recepten voor medicatie.

Heb je nog geen inloggegevens voor het portaal, vraag deze dan aan via de pagina "veelgestelde vragen".

Portaal

Wat is dit?

Vraag stellen

E-consulten zijn niet bedoeld voor: spoedeisende zaken, complexe problematiek, het wijzigen of maken van een afspraak (klik dan hier) of vragen over gezinsleden.

Praktijkinformatie

 

Onze praktijk heeft de NHG-Praktijkaccreditering verkregen. Deze accreditering toont aan dat onze praktijk werkt volgens de actuele normen m.b.t het verlenen van verantwoorde zorg. Daarnaast laat dit certificaat zien dat er systematisch aan de ontwikkeling van de HAPEC wordt gewerkt, zowel op het gebied van zorgverlening als praktijkvoering. De behaalde NHG-praktijkaccreditering is alleen van toepassing op de reguliere huisartsgeneeskundige zorg die de praktijk biedt.

 

De huisartsenpraktijk is ook voor mindervaliden toegankelijk. Zo beschikken wij over een lift binnen het pand en is er een rolstoel aanwezig.

Huisartsenpraktijk Emmer-Compascuum
  • Spil 87A
  • 7881 BV Emmer-Compascuum
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten